Hospitalització
idcsalud Hospital General de Catalunya té un total de 297 llits dedicats exclusivament a l'hospitalització.
L'Hospital disposa d'habitacions dobles, dobles d'ús individual i individuals. Aquestes consten de llits amb sistema elèctric de control de moviments de fàcil maneig i sistema d’avís a infermeria, localitzat en la capçalera del llit, sofà-llit per a l'acompanyant i bany amb dutxa. A més estan equipades amb televisió i telèfon.

Unitat de Vigilància Intensiva
Aquesta unitat disposa de 22 llits destinats a pacients en estat crític.

Patologia Neonatal
Aquesta Unitat disposa de 10 llits.

Unitat de Vigilància Intensiva Pediàtrica
Aquesta unitat disposa de 4 llits.

Àrea Quirúrgica
Aquesta Àrea està dotada amb un bloc quirúrgic central amb 8 quiròfans de Cirurgia Major. A més, disposa de 4 quiròfans destinats a Cirurgia Menor, la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI) Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) té un total de 17 box per atendre a pacients de cirurgia major que no precisen ingrés en hospitalització i 2 sales d'intervencionisme vascular.
Rehabilitació

7 Boxes de tractament individualitzat
1 Sala de teràpia grupal
1 Gimnàs

Radiologia
2 TAC
1 Ressonància Magnètica
5 Convencional
3 Un altre tipus de Diagnòstic per la Imatge

Radioteràpia
2 Acceleradors lineals
1 Cobalt

Consultes externes
L'Hospital disposa de:
127 Consultoris mèdics


Urgències
El Servei d'urgències d’idcsalud Hospital General de Catalunya està situat en la planta baixa de l'hospital amb accés directe des del carrer en ambulància, a peu i en vehicle particular. Disposa de 13 Boxes d'emergències per a adults i consultes per a triatge. Tant en Urgències Pediàtriques, que compta amb 7 Boxes, com en Urgències d'Adults existeixen àmplies sales d'espera per a pacients adults i pediàtrics.

Serveis de suport
L'Hospital disposa de serveis no assistencials que cobreixen les necessitats del client i que faran més agradable la seva estada.
El centre disposa d'una zona comercial que compta amb un caixer automàtic, un quiosc llibreria, una ortopèdia, una parafarmàcia i un restaurant cafeteria amb saló menjador, en el qual se serveixen menjars i sopars als visitants del centre.


Cafeteria /Restaurant
Situada en el vestíbul principal la cafeteria-restaurant ofereix servei de restauració a les habitacions, tant per als pacients com per als acompanyants.
L'horari de la cafeteria és de 07:00 a 22:00 h. Se serveixen menjars i sopars.


Quiosc/premsa
Situat en el vestíbul de l'hospital hi ha productes de llibreria, floristeria, quiosc i objectes de regal

Parafarmàcia
En la Parafarmàcia poden trobar-se productes de dietètica, cosmètica, dermofarmàcia i productes per al nadó


Caixer automàtic
Situat en el *Hall de l'Hospital


Aparcament públic (24h)
Disposa de 2 accessos:

  • Des d'Urgències
  • Des de l'Entrada principal de l'Hospital

Existeixen 3 caixers per efectuar el pagament del, dos situats en el Hall de l'Hospital i un tercer en la zona d’Urgències.

Serveis religiosos
En la planta del vestíbul principal, al costat del Servei de Radiodiagnòstic, està situada una capella per als pacients i/o acompanyants. El sacerdot que acudeix a l'Hospital gestionarà les diferents necessitats religioses que el pacient vulgui sol·licitar. Per a qualsevol dubte, els pacients o familiars poden dirigir-se a Recepció on els informaran sobre l'horari del sacerdot.