Hospitalització

Hospital General de CatalunyaImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contextoHospital General de CatalunyaL'Hospital Universitari General de Catalunya té un total de 297 llits dedicats exclusivament a l'hospitalització.
L'Hospital disposa d'habitacions dobles, dobles d'ús individual i individuals. Aquestes consten de llits amb sistema elèctric de control de moviments de fàcil maneig i sistema d’avís a infermeria, localitzat en la capçalera del llit, sofà-llit per a l'acompanyant i bany amb dutxa. A més estan equipades amb televisió i telèfon.

Unitat de Vigilància Intensiva
Aquesta unitat disposa de 22 llits destinats a pacients en estat crític.

Patologia Neonatal
Aquesta Unitat disposa de 10 llits.

Unitat de Vigilància Intensiva Pediàtrica
Aquesta unitat disposa de 4 llits.

Hospital General de CatalunyaImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contextoHospital General de CatalunyaÀrea Quirúrgica
Aquesta Àrea està dotada amb un bloc quirúrgic central amb 8 quiròfans de Cirurgia Major. A més, disposa de 4 quiròfans destinats a Cirurgia Menor, la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI) Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) té un total de 17 box per atendre a pacients de cirurgia major que no precisen ingrés en hospitalització i 2 sales d'intervencionisme vascular.
Rehabilitació

7 Boxes de tractament individualitzat
1 Sala de teràpia grupal
1 Gimnàs

Radiologia
2 TAC
1 Ressonància Magnètica
5 Convencional
3 Un altre tipus de Diagnòstic per la Imatge

Radioteràpia
2 Acceleradors lineals
1 Cobalt

Consultes externes
L'Hospital disposa de:
127 Consultoris mèdics


Urgències
El Servei d'urgències d’idcsalud Hospital General de Catalunya està situat en la planta baixa de l'hospital amb accés directe des del carrer en ambulància, a peu i en vehicle particular. Disposa de 13 Boxes d'emergències per a adults i consultes per a triatge. Tant en Urgències Pediàtriques, que compta amb 7 Boxes, com en Urgències d'Adults existeixen àmplies sales d'espera per a pacients adults i pediàtrics.

Serveis de suport
L'Hospital disposa de serveis no assistencials que cobreixen les necessitats del client i que faran més agradable la seva estada.
El centre disposa d'una zona comercial que compta amb un caixer automàtic, un quiosc llibreria, una ortopèdia, una parafarmàcia i un restaurant cafeteria amb saló menjador, en el qual se serveixen menjars i sopars als visitants del centre.


Cafeteria /Restaurant
Situada en el vestíbul principal la cafeteria-restaurant ofereix servei de restauració a les habitacions, tant per als pacients com per als acompanyants.
L'horari de la cafeteria és de 07:00 a 22:00 h. Se serveixen menjars i sopars.


Quiosc/premsa
Situat en el vestíbul de l'hospital hi ha productes de llibreria, floristeria, quiosc i objectes de regalCaixer automàtic
Situat en el *Hall de l'Hospital


Aparcament públic (24h)
Disposa de 2 accessos:

  • Des d'Urgències
  • Des de l'Entrada principal de l'Hospital

Existeixen 3 caixers per efectuar el pagament del, dos situats en el Hall de l'Hospital i un tercer en la zona d’Urgències.

Serveis religiosos
En la planta del vestíbul principal, al costat del Servei de Radiodiagnòstic, està situada una capella per als pacients i/o acompanyants. El sacerdot que acudeix a l'Hospital gestionarà les diferents necessitats religioses que el pacient vulgui sol·licitar. Per a qualsevol dubte, els pacients o familiars poden dirigir-se a Recepció on els informaran sobre l'horari del sacerdot.