Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud, l'hospital del Vallès

Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud (HGC) es caracteritza per ser un centre sanitari integral, dotat amb l'última tecnologia, que disposa d'un equip de professionals altament qualificats amb l'objectiu de proporcionar als pacients i els seus familiars la millor atenció mèdica i personal així com el tracte més amable. Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud presta serveis sanitaris amb la màxima qualitat assistencial cobrint totes les especialitats mèdiques.

L'Hospital General de Catalunya és una instal·lació en constant evolució que es va anticipant a les necessitats dels seus pacients, tant en referència a les infraestructures com a la dotació tecnològica i el treball assistencial, científic i docent que s'exerceix en ella. Atén patologies de mitjana i alta complexitat i és l'hospital de referència a la seva àrea d'influència.

L'Hospital General de Catalunya pertany a un consolidat grup de gestió sanitària de referència al nostre país, Quirónsalud. El grup Quirónsalud a Catalunya disposa d'una xarxa de centres sanitaris: Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud, Hospital Universitari Sagrat Cor - Grupo Quirónsalud i Hospital Quirónsalud del Vallès. Els tres dispositius i els seus equips treballen en xarxa amb la qual cosa tots els centres es beneficien de les sinergies, l'eficiència, la expertesa, la professionalitat del grup i la dels centres catalans.

L'edifici d’Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud es troba envoltat d'una àmplia zona verda amb parterres de flors i arbres que configuren un espai de comoditat i confort. Disposa de 297 llits convencionals, 22 d'UCI, 10 de patologia neonatal, 4 d'UCI pediàtrica, 8 quiròfans generals, 2 quiròfans de parts, 4 quiròfans de cirurgia menor, 17 boxes de CMA, 2 sales d'intervencionisme vascular, 127 consultoris i 7 sales de rehabilitació. El centre té pàrquing propi amb capacitat per 400 vehicles.