El Nou Hospital Universitari General de Catalunya

Nuestro hospitalNuestro hospitalHospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud es va construir l'any 1984. Al llarg de tota la seva història, aquest centre ha passat per diverses etapes, però sempre s'ha distingit per ser un hospital integral equipat amb tecnologia d'última generació i per comptar amb un equip de professionals altament qualificats que han proporcionat, tant als pacients com als seus familiars, un tracte molt humà i la millor atenció mèdica i personal.

L'any 2001, el nostre hospital inicia un ambiciós procés de modernització i revisió permanents que el converteix en un dels centres sanitaris tecnològicament més avançats d'Europa, amb una àmplia capacitat assistencial al servei de l'usuari i una dotació de 310 llits.

Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud pertany al Grup Quirónsalud, companyia líder a Europa en provisió de Serveis Sanitaris, amb presència a vuit països i 16.000 professionals. A Espanya, compta amb una xarxa de vint-i-dos centres i genera 4.300 llocs de treball.

El nostre hospital va ser el primer d'Europa a rebre la certificació Joint Commission, i des de llavors, continuem treballant per a mantenir un alt nivell de qualitat mitjançant la implantació de protocols revisats periòdicament pel nostre Departament de Qualitat, i així aconseguir millorar cada dia la nostra eficàcia.

Qualitat assistencial

TecnologíaImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contextoTecnologíaAl Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud prestem serveis sanitaris a totes aquelles persones que ens ho demanen amb la màxima qualitat assistencial, perquè per nosaltres, cobrir totes les especialitats mèdiques, significa més possibilitats d'atendre-us sigui quina sigui la vostra necessitat.

La nostra voluntat de progrés continu ens porta a millorar les infrastructures i aplicar els últims avenços tècnics i científics per tal d'oferir al pacient un òptim servei.