Dr. Hernández

Antonio Henandez Vidal

Metge Especialista
Especialitat: Neurologia
Especialitat: Neurologia
Hospitals on treballa:
  • Hospital Universitari Sagrat Cor
Especialitats que atén:

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia, Especialització en Neurologia a l´Hospital del Mar de Barcelona (MIR 1988. Dr. A. Pou i Serradell).

Formació específica en tècniques de electromiografia i electroencefalografia (Secció de Neurofisiologia de l´Hospital del Mar de Barcelona, Dr. Josep Mª Espadaler i Gamissans).

Adjunt de la Secció de Neurologia del Servei de Medicina Interna de l´Hospital General de Manresa (1990-1992) amb responsabilitat directa sobre les exploracions neurofisiològiques de l´esmentat Hospital.

Ha publicat 8 originals en revistes de l´especialitat (incloses les revistes Stroke i New England Journal of Medicine), ha publicat capítols referents a temes de l´especialitat en tres llibres de text, ha presentat 22 comunicacions científiques i pòsters en diferents congressos de Neurologia, ha participat com a ponent en un congrés de Oto-neuro-oftalmologia i ha participat com a professor en 5 cursos de postgrau.

Neuròleg col·laborador del Servei de Neurofisiologia Clínica de la Clínica Corachán de Barcelona des de 1989. Adjunt del Servei de Neurologia de l´Hospital Universitari General de Catalunya. Neuròleg de la Unitat d´Investigació Clínica (Hospital Universitari General de Catalunya i Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa).