L’Hospital Universitari General de Catalunya patrocina el 21è concurs fotogràfic TOT Fotoportada L’Hospital Universitari General de Catalunya, i la revista TOT Sant Cugat, han signat un acord per patrocinar el 21è concurs fotogràfic TOT Fotoportada que organitza el TOT Sant Cugat. Enguany totes les fotos participants s’exposaran primer a la plaça de Barcelona i, posteriorment, al centre hospitalari santcugatenc del grup Quirónsalud.

En aquesta edició es pot participar en 4 categories diferents, que són Lleure, Viatges, Esports i Instagram. Cada participant podrà concursar amb un màxim de 2 fotografies per categoria, i totes les fotos hauran d'haver estat captades l'estiu del 2018. Les fotografies poden estar fetes amb càmeres o amb qualsevol

dispositiu mòbil, amb format horitzontal, i el jurat no considerarà les imatges amb un excés de retoc. No s'acceptaran les fotografies amb marques d'aigua ni logotips.

En el cas de la categoria Instagram, s'han de penjar directament a través d'aquesta xarxa social indicant el hashtag #totfotoportada2018. A més de l'etiqueta, s'haurà de posar el títol de la fotografia i l'indret des d'on s'ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que siguis seguidor del nostre compte d'Instagram @totsantcugat. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies penjades per cada perfil personal.

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia i de l'equip @igersSantcugat es reunirà el mes d'octubre per decidir els guanyadors de cada categoria. Pel que fa al lliurament dels premis, se celebrarà el 25 d'octubre a la plaça de Barcelona, on també s'inaugurarà l'exposició de les imatges rebudes a concurs.

Sobre Quirónsalud

Quirónsalud és el major grup hospitalari d’Espanya i el tercer d’Europa. Conta amb més de 35.000 treballadors en més de 120 centres sanitaris, entre els que es troben 45 hospitals que ofereixen 6.800 llits hospitalaris. Disposa de la tecnologia més avançada i d’un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional. Entre els seus centres, es troben el Centro Médico Teknon, Ruber Internacional, Hospital Universitario Quirónsalud Madrid, Fundación Jiménez Díaz, Hospital Quirónsalud Barcelona, Hospital Universitari Dexeus, Policílinica de Gipúzkoa, etc.

El grup treballa en la promoció de la docència (vuit dels seus hospitals son universitaris) i la investigación medico-científica (compta amb el Instituto de Investigación Sanitaria de la FJD, l’únic centre investigador privat acreditat per la Secretaria d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació).

A més, el seu servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l’experiència acumulada en els diferents centres i la translació clínica de les seves investigacions. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant més de 1.600 projectes d’investigació a tota Espanya i molts dels

seus centres realitzen en aquest àmbit tasques capdavanteres, essent els pioners en diferents especialitats com oncologia, cardiologia, endocrinologia, ginecologia i neurologia, entre altres.