La cataracta representa la patologia que amb més freqüència afecta els ulls. Comporta una pèrdua de visió progressiva, que quan impedeix realitzar amb precisió les nostres tasques de la vida diària, és quan han de ser intervingudes. No són en si mateixes una malaltia sinó un signe del pas de la vida. Si sobrepasáramos els 100, probablement tots acabaríem operats de cataracta.
La nostra unitat de cirurgia de la cataracta està integrada per un equip de professionals liderats per cirurgians amb una llarga trajectòria en aquest tipus d'operacions. A més d'obtenir uns magnífics resultats, posseeixen un ampli coneixement i una llarga experiència en la resolució dels casos més complexos i que suposen una major dificultat o un major risc. Sempre que és necessari, la nostra unitat treballa conjuntament amb els companys d'altres subespecialitats amb l'objectiu d'aconseguir els millors resultats per al pacient.
El nostre equip també pot oferir-li les millors solucions refractives després de la cirurgia de cataracta per evitar, si vostè ho desitja, la necessitat d'usar ulleres tant per la seva visió de lluny com per a la seva visió de prop. Podem corregir d'aquesta manera la presbícia o vista cansada.