Tècniques de cirurgia reparadora i cirurgia estètica

Rinoplàstia

Per la seva localització central a la cara, el nas és un element que influeix de forma determinant quant a la bellesa i les proporcions facials. Al nostre equip no creiem en cirurgies que canviïn per complet la fesomia de la persona sinó que ens centrem a restaurar i millorar aquells elements excessivament marcats o disruptors del nas de forma subtil. D'aquesta manera aconseguim que els pacients segueixin reconeixent-ne els trets però millorant l'harmonia de la cara.

Otoplàstia

Amb l'otoplàstia aconseguim uns resultats excel·lents en pacients de totes les edats, habitualment sota anestèsia local i sense ingrés. Aquesta intervenció es pot fer a partir dels 8 anys. Les cicatrius queden completament ocultes a la part posterior de l'orella. El pacient pot tornar a la vida laboral de forma immediata. Aquesta intervenció pràcticament no té complicacions i és una cirurgia molt recomanable des del mateix moment en què apareix un complex.

Blefaroplàstia

La mirada reflecteix el nostre cansament, la nostra tristesa, la nostra edat... La cirurgia de les parpelles és una de les més gratificants que podem realitzar atesa la seva relativa senzillesa i els seus excel·lents resultats. La blefaroplàstia superior aconsegueix ampliar la mirada i rejovenir de forma important tot la cara. La blefaroplàstia inferior s'utilitza per eliminar l'excés de pell de les parpelles inferiors, així com les bosses greixoses. Ambdues tècniques es poden fer sota anestèsia local i sense ingrés

Labioplàstia

La millora de la regió íntima de la dona és una cosa primordial avui dia. Gràcies a la llabioplàstia podem remodelar la zona de forma individualitzada per adaptar-nos als desitjos de la pacient.

Augment pòmuls

Aquesta tècnica es pot realitzar injectant greix del propi pacient o àcid hialurònic a la profunditat de la regió del pòmul. L'àcid hialurònic proporciona un volum natural sense necessitat de cirurgia i en pocs minuts sota anestèsia local. La durada del seu efecte és daproximadament un any. Les injeccions de greix autòleg requereixen ser realitzades al quiròfan encara que també amb anestèsia local; el procediment és més laboriós, però té l'avantatge que l'efecte és permanent.

Liposucció

Entenem que trobar-nos de gust amb la nostra figura és de capital importància i que cada pacient té unes necessitats molt concretes. Gràcies a la nostra experiència en lipoescultura, podem oferir als nostres pacients la millor solució, individualitzant al màxim el tractament. Som experts i pioners en l'ús del greix per emplenar altres zones que ho puguin requerir.

Lipo - Vaser

La tècnica més avançada de remodelat corporal, podent aconseguir un veritable marcatge muscular. Gràcies a la lipo-vaser aconseguim esculpir el cos d'una manera sense precedents.

Lipoescultura

Entenem que trobar-nos de gust amb la nostra figura és de capital importància i que cada pacient té unes necessitats molt concretes. Gràcies a la nostra experiència en lipoescultura, podem oferir als nostres pacients la millor solució, individualitzant al màxim el tractament. Som experts i pioners en l'ús del greix per emplenar altres zones que ho puguin requerir.

Augment de pit

El pit constitueix un dels elements centrals quant a la bellesa femenina. Al nostre equip en som molt conscients i sabem que un bon resultat comença amb una bona valoració de cada cas. Per això utilitzem les tècniques més noves per a l'estudi i el mesurament de la mama i proporcionem als nostres pacients la millor solució adaptada als seus desitjos i expectatives.

Reducció pits

La reducció de pit és una de les intervencions més agraïdes de la cirurgia estètica. La majoria de les pacients coincideixen a experimentar, a més d'una millora notable en el seu aspecte físic, un gran alleugeriment per a l'esquena i per a la realització de qualsevol exercici físic.

Reconstrucció mamària

Un cop superat un càncer de mama, hem de portar aquest procés fins al final i tornar a la dona no només la salut, sinó també la figura i la seguretat en si mateixa. Per això oferim a les nostres pacients totes les tècniques de reconstrucció mamària, perquè finalment puguin tancar una etapa i mirar el futur amb optimisme.

Mastopèxia

Els embarassos, els canvis de pes i la pèrdua d'elasticitat de la pell poden produir que el pit es despengi. Gràcies a la mastopèxia o elevació de pit som capaços de tornar la imatge perduda al bust de la dona.

Abdominoplàstia

Els embarassos i l'edat poden afectar de manera molt important la pell i els músculs del ventre. Recuperar un abdomen pla eliminant l'excés de teixits i restaurant la musculatura constitueix una de les tècniques més agraïdes en cirurgia estètica. El nostre equip realitzarà un examen exhaustiu del problema a tractar i us informarà de les millors opcions.

Ginecomàstia

L'excés de greix o de glàndula mamària al pit de l'home pot resultar extremadament molest. És necessari individualitzar el tractament per aconseguir el resultat desitjat. Podem eliminar l'excés de greix, de glàndula o totes dues.

Tècniques de medicina estètica

Fils tensors

Depenent del tipus de fils que necessitem per a cada cas, disposem d´una àmplia varietat de tècniques. L'important en aquests casos és fer servir el nombre i el tipus de fil adequat per a cada pacient.

Bòtox

Es tracta d'una substància extremadament eficaç per eliminar les arrugues del terç superior de la cara (davant, entrecella i potes de gall. Al nostre equip som experts en aquest procediment i som capaços d'oferir a cada pacient un tractament totalment personalitzant, eliminant-ne les arrugues. però mantenint la seva expressivitat i trets facials, rejovenint la cara amb una gran naturalitat.

Augment llavis

Uns llavis carnosos són sinònim de bellesa i de salut. Ara és possible emplenar-los amb total naturalitat, fugint de l'aspecte artificial que produïen les substàncies de farciment antigues i amb la màxima seguretat.

Rejoveniment facial

Radiofreqüència ablativa nanofraccionada. El millor tractament per eliminar les estries, les cicatrius, tancar porus i augmentar l'elasticitat de la pell. Un rejoveniment de la pell facial o corporal com mai abans no s'ha vist.

Mesoteràpia

La mesoteràpia amb vitamines és un dels tractaments més eficaços i econòmics per aconseguir una finor i lluminositat espectacular a la pell de la cara. En sessions de 20 minuts aconseguim activar la pell des de l'interior i no cal cap tipus de convalescència ja que l'endemà al matí podem incorporar-nos a la nostra activitat diària sense problemes i amb un resultat visible des del primer dia.