Més de 3.700 atletes de totes les edats van participar en la 25a edició del Cros de Sant Cugat, la cursa popular que va tenir lloc diumenge 12 de novembre al parc de la Pollancreda, i en el que l’Hospital Universitari General de Catalunya hi col·labora. En total es van disputar 18 curses a partir dels cinc anys, incloent-hi la categoria Special per a persones amb diversitat funcional.

A l’acte d’entrega de premis que ha tingut lloc el divendres 17 de novembre per la tarda hi ha assistit l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, el tinent d’alcaldia de Drets, Bernat Picornell, i la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Esther Madrona. El Dr. Joan Izquierdo, gerent i director mèdic de l’Hospital Universitari General de Catalunya ha participat, juntament amb les autoritats de la població, a l’entrega dels guardons.

Aquesta és una mostra més de l’aposta que l’Hospital Universitari General de Catalunya fa en l’àmbit esportiu, recomanant la pràctica de l’esport a totes les edats, de manera regular i constant, i adaptada en cada persona i de la mà de professionals, per a tots els beneficis que comporta l’exercici físic. A més, la pràctica esportiva redueix el risc de patir moltes malalties com l’obesitat, malalties cardiovasculars, diabetis, el càncer, o malalties cròniques com la hipertensió, entre d’altres.

L’Hospital manté el seu ferm compromís de recolzar i col·laborar amb les activitats que s’organitzen a la població en la seva aposta d’un estil i hàbits de vida saludable en totes les etapes de la vida.

Cros Sant Cugat habitos vida saludableCros Sant Cugat habitos vida saludable