Consells per a pacients al·lèrgics a l´ou
S´han d´evitar els següents aliments: 
- Dolços, merengues, gelats, batuts, turrons, flams, crèmes, caramels, llaminadures
- Productes de pastisseria i bolleria: coques, pa de pessic, pastissos, magdalenes, galetes…
- Pasta fullada, empanades, crestes ...
- Algunes salses: maionesa, allioli, gelatines ...
- Alguns cereals per esmorzar
- Pastes a l'ou, aliments arrebossats o empanats.
- Embotits, salsitxes, patés, "embotits" ...
- Alguns cafès amb crema afegida, com "capuccinos".
-  Com a component d'altres aliments, pot estar etiquetat com:
- 
Lecitina (tret que especifiqui "soja") 
- Albúmina
-  Coagulant
-  Emulsionant
-  Globulina
-  Livetina
-  Ovomucoide
- Ovoalbúmina
- Ovolivetina
- Vitelina
-  E-161b (luteïna, pigment groc)
 
- 
- Vacunes que poden contenir proteïnes d'ou (consulti amb el seu especialista)
- Triple vírica
-  Xarampió
-  Galteres
-  Febre groga
 
Más información: www.scaic.cat
Fitxers disponibles
Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud
C/ Pedro i Pons, 1
08190 Sant Cugat del Vallès Barcelona
© 2025 Quirónsalud - Tots els drets reservats

















