DSC_0332

Coneixent el meu fill prematur i les seves cures:

El naixement d'un fill és un fet esperat amb il•lusió i la majoria de les vegades no ens plantegem que succeeixi de forma prematura.

Si això passa, els pares i les famílies han de d'afrontar una sèrie de situacions i fer front a sentiments inesperats per als que no s'està preparat, com:

  • El meu fill haurà d'ingressar en una Unitat de Neonatologia
  • M'hauré de separar de l'ell, especialment quan em donin l'alta.
  • Desconec les cures i problemes de salut que pot presentar
  • Com puc col•laborar en la seva cura
prematuro (4)

Aquest manual pretén ajudar-los a comprendre l'entorn de la Unitat de Neonatologia, les cures que se li donaran al seu fill, familiaritzar-los amb situacions que són habituals ... fent-los sentir més segurs i tranquils. Esperem resoldre molts dels dubtes que en aquest moment tenen.

Han de saber que el nostre equip assistencial està a la seva disposició per a resoldre dubtes i consultes que vagin sorgint i que disposem d'un servei d'acompanyament, on personal expert pot proporcionar assessorament i ajudar per afrontar la nova situació de la millor manera possible.prematuro (19)

La planificació de les nostres cures es basa no només en assegurar el benestar i afavorir el correcte desenvolupament evolutiu del nadó, també en treballar l'empoderament de la família, dotant-la de coneixements, capacitats i habilitats que els donin la seguretat que necessiten un cop arribi el moment de marxar a casa.