pulseraPER QUÈ ha de portar polsera identificativa?

Durant la seva estada a l’Hospital és essencial que porti una polsera amb les seves dades personals per tal d’assegurar que tots els professionals l’identifiquin correctament i li proporcionin l’atenció adequada.

El principal motiu és per raons de seguretat.

QUAN comprovaran la seva identitat?

Abans de realitzar-li qualsevol procediment quirúrgic, diagnòstic i/o terapèutic, com administrar-li medicaments, transfondre-li sang, realitzar-li proves radiològiques, extreure-li sang o traslladar-lo a una altra planta.

Aquest fet ajudarà a que l’atenció que se li doni sigui més segura i contribueixi a prevenir errors d’identificació.

No li ha de semblar estrany que de forma habitual li preguntin el seu nom, cognoms, data de naixement com a comprovació activa de la seva identitat.

QUÈ he d’esperar durant la meva estada hospitalària?

A la seva arribada a l’Hospital, un professional li explicarà per escrit i/o verbalment que li posaran una polsera i que comprovaran la seva identitat en diverses ocasions durant la seva estada a l’Hospital. S’espera que porti la polsera identificativa durant tota la seva estada al nostre centre.

Tots els pacients de l´Hospital han de portar una polsera identificativa durant la seva estada. Demani a un Professional una polsera nova en cas de:

  • No porta polsera.
  • Està trencada.
  • Detecta algun error en les seves dades.
  • Les dades escrites a la polsera no es poden llegir.
  • S’ha trencat, és incòmode, li cau.

La polsera es col·locarà al canell que habitualment utilitzi per escriure. Això es fa perquè l’altra mà s’utilitzarà més per tractaments mèdics que pugui necessitar, per exemple una via, sèrum, etc.

Col·locar la polsera a la mà que utilitzi per escriure significa també que hi ha menys possibilitats que la polsera sigui retirada.

En cas de dubte consulteu el personal que l'atén

Enllaç a vídeo

https://drive.google.com/file/d/0B_JQlT9d-YaeSk9ycV9zYWpxVzQ/view?usp=sharingEste enlace se abrirá en una ventana nueva