EnricRoche Rebollo

Cap de Servei
Dr. Roche
Especialitat:
Angiologia i Cirurgia Vascular
Especialitats:
  • Cirurgia Vascular i Angiologia
Hospitals on treballa:
  • Hospital Universitari General de Catalunya
Informació general

Llicenciat per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, Hospital Clínic i Provincial. 1991

Especialista MIR en Angiologia i Cirurgia Vascular. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol 1993-1997.

Professor de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Hospital Clínic. Des del juny del 2015.

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb qualificació Excel·lent Cum Laude des d'octubre de 2013

Màster de gestió hospitalària i Direcció de serveis sanitaris (2000-2002)

Ha complementat la seva formació en serveis nacionals i internacionals, destacant el Barnes Jewish Hospital Washington University Medical Center. St. Louis. Missouri. (USA).

Va treballar com a especialista a Hospital Universitari de Girona. Josep Trueta 1998-1999 i a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol 1997-1999.

Ha estat cap de servei de Cirurgia Vascular a Hospital Plató del 1999 al 2015

Autor d'una trentena d'articles i ponent en més de 150 congressos i taules rodones de l'especialitat i ha realitzat cursos de Postgrau sobre Qualitat, Gestió de processos, Sistemes de millora continuada EFQM, i forma part activa de les comissions de l’hospital.

Ha estat organitzador de reunions de l'especialitat destacant Tecnovasc 1999, 2001, 2003 i 2005, un simposi internacional sobre avenços tecnològics en cirurgia vascular i altres reunions pràctiques sobre escleroterapia, mètode Tessari, així com reunions internacionals de la Societee Europeene du Phlebectom.

Des del 2007 és coordinador de l'atenció en Cirurgia Vascular entre Assistència Primària i l'atenció Hospitalitzada de l'Esquerra de l'Eixample. (àrea geogràfica que inclou una població de 500.000 habitants i inclou els Hospitals Clínic, Sagrat Cor i Plató).

Ha dedicat especial atenció al tractament de la malaltia venosa crònica mitjançant tècniques mínimament invasives i ha estat promotor de procediments endovedosos, com l'endolàser, la radiofreqüència i l'esclerosi ecoguiada amb escuma.

Durant el 2008-2009 va ser director de l'Institut Internacional de Flebologia en col·laboració amb el Dr. J. Cabrera on s'aplicava la tècnica d'escleroteràpia amb microescuma en varius i malformacions vasculars.

El 2012 inaugura la seva pròpia clínica, Clínica Vascular Barcelona, on col·labora amb diferents especialitats i compagina la seva activitat conjuntament amb l'Hospital Universitari Sagrat Cor i l'Hospital Universitari General de Catalunya