El Departament d’Obstetrícia, Ginecologia i Medicina de la Reproducció de l’Hospital Universitari Dexeus, gestionat per Salut de la Dona Dexeus, és un dels principals centres privats a Europa i el primer d’àmbit estatal dedicat exclusivament a la salut de la dona. A més, combina la vocació de servei en els camps assistencial, docent i investigador, i l’excel·lència tècnica.

Però, per sobre de tot, es tracta d’un grup de professionals d’arrelada tradició que constitueix un referent en la nostra societat i el seu prestigi ha transcendit les nostres pròpies fronteres.

Disposa d’una gamma completa de cura de qualitat per a dones de totes les edats, des de l’embaràs fins a la menopausa, amb un èmfasi en la salut preventiva i l’educació.

Per a més informació de Salut de la Dona Dexeus podeu entrar a http://www.dexeus.comEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Per demanar hora per a consultes cal clickar a: https://www.dexeus.com/pide-horaEste enlace se abrirá en una ventana nueva o trucant al 93 227 47 27