poster1lactancia3-01poster1lactancia3-01La lactància materna és el millor aliment que pot rebre un nadó. És un procés fisiològic de la maternitat, beneficiós per al desenvolupament de l'infant i de la mare. La lactància materna implica una habilitat tècnica que, amb decisió i assessorament adequat, s'aconsegueix fàcilment.

El nostre centre aplica les recomanacions de l'OMS i d'UNICEF contingudes en la seva declaració conjunta "Protecció, Promoció i Suport de la Lactància Materna", assegurant que totes les mares reben la informació actualitzada.

Per això el nostre centre disposa d'una Comissió de Lactància Materna, formada per professionals experts en el tema, que treballen per poder donar-li el màxim suport.

Volem contribuir a que aquesta experiència sigui inoblidable i positiva per a vostè i solucionar possibles dubtes que pugui trobar.

En aquestes pàgines li facilitarem informació sobre tallers i sessions, que es realitzen al nostre centre, així com la possibilitat de descarregar els documents en pdf.

Li facilitarem més assessorament sobre fonts d'informació que pot consultar.

Esperem ser-li d'utilitat