La millora de l'atenció dels pacients del servei d'Hematologia i Hemoteràpia és el principal objectiu de l'aliança estratègica entre Quirónsalud i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que s'ha formalitzat a través d'una jornada celebrada a l'Hospital Universitari General de Catalunya on s'han exposat els objectius d'aquesta estratègia i s'han abordat les diferents línies de treball.

Amb més d'un centenar de professionals seguint aquesta jornada, tant de manera presencial com virtual, el Dr. Adrià Comella, director de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i el Dr. Xavier Mate, director territorial Barcelona-Vallès de Quirónsalud, han manifestat la voluntat de treballar a partir de la consolidació d'aquesta relació per a millorar la qualitat de vida dels pacients que requereixen del servei d'hematologia i hemoteràpia.

"Volem millorar la vida dels malalts, volem treballar amb un nivell d'excel·lència, i volem protocol·litzar els processos estandarditzant el grau de coneixement, sempre pensant en els pacients" explica el Dr. Mate. I destaca que "a partir d'aquí hi ha molt per fer, però el més important és treballar-ho en benefici de cadascun dels malalts. En aquest moment els malalts necessiten un escenari on professionals treballin conjuntament, independentment d'on vinguin, però han de resoldre i protocol·litzar, han de funcionar, formar-se, i donar accessibilitat".

Per la seva part, el Dr. Comella, agraeix "el treball que fins el moment han realitzat els caps de Servei, tant de Quirónsalud com de Sant Pau" i afegeix "sempre treballant en benefici de les persones que des d'aquest servei han de recuperar la seva salut en les millors condicions possibles". I explica que "l'àrea d'hematologia és una de les que més està creixent en el nostre hospital i amb aquesta aliança encara creixerà més, aquests projectes necessiten temps de gestació i anar creixent. Ara és moment de créixer, i hem de celebrar-ho. A més, per a nosaltres és un plaer tenir l'oportunitat de treballar aquest projecte amb el grup Quirónsalud".

El Dr. Salinas, metge especialista en hematologia i hemoteràpia de Quirónsalud i professor de la UIC ha conclòs explicant que "portem temps treballant en aquest projecte. Ara el futur el tenim aquí, a les nostres mans" i ha afegit "a partir d'ara hem de continuar treballant conjuntament entre tots els professionals perquè la realitat d'ara sigui en el futur un projecte paradigmàtic i siguem un punt de referència per a la resta del món".

Área de hematologíaÁrea de hematología