IMG_5563bonÀrea Fundació ha inaugurat, avui divendres dia 24 de novembre, un nou Centre mèdic d'especialistes que cobrirà per Guissona i el seu entorn diverses especialitats que, actualment, no tenen cobertura o cal ampliar. A l'efecte s'ha signat un conveni de col·laboració amb el grup Quirónsalud.

Especialitats com ginecologia, pediatria, cardiologia, cirurgia, medicina general, neurologia, oftalmologia, otorinolaringologia, psicologia, traumatologia i urologia disposaran d'especialistes de referència a partir de l'entrada en funcionament del centre.

bonÀrea Fundació ha realitzat la inversió per habilitar les noves dependències, totalment equipades, i cedeix la seva gestió a QuirónSalud. Aquestes han estat inaugurades amb la presència dels patrons de la Fundació, directius de bonÀrea i de QuirónSalud.

L'acord amb Quirónsalud permetrà oferir serveis oberts a la població, ja sigui a través de les assegurances privades de salut, concertats amb mútues i asseguradores, o mitjançant pagament directe amb tarifes especials per als col·lectius vinculats amb bonÀrea Agrupa (treballadors socis, accionistes, etc.) així com qualsevol persona que vulgui utilitzar aquests serveis privats.

"BonÀrea Fundació Assistència" és una entitat sense ànim de lucre que va néixer fa més de 15 anys per cobrir una sèrie de necessitats sociosanitàries del seu entorn rural. La Fundació compta actualment amb una residència per a gent gran de 190 places. En el mateix emplaçament es troba una àrea mèdica on se situa el Centre d'Atenció Primària públic per a la població de Guissona i el servei de Medicina Laboral per als treballadors del grup. També disposa d'un Centre de Salut - amb diversos equipaments com piscina climatitzada, gimnàs, zona cardiovascular, sauna, etc.- que té 700 usuaris i on es realitzen nombroses activitats i serveis (rehabilitació, fisioteràpia, etc.). Actualment la Fundació compta amb 142 treballadors.

Sobre Quirónsalud

Quirónsalud és el grup hospitalari més important d'Espanya i el tercer d'Europa. Està present en 13 comunitats autònomes, compta amb la tecnologia més avançada i disposa d'una oferta superior a 6.500 llits en més de 100 centres, com la Fundación Jiménez Díaz, Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, Hospital Universitari Dexeus, Ruber, Centro Médico Teknon, Hospital La Luz, Policlínica de Guipuzkoa, etc., així com amb un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional.

Treballem en la promoció de la docència (set dels nostres hospitals són universitaris) i la investigació mèdic-científica (comptem amb l'Institut d'Investigació Sanitària de la FJD, únic centre investigador privat acreditat per la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació).

Així mateix, el nostre servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l'experiència acumulada en els diferents centres, i la translació clínica de les nostres investigacions. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant nombrosos projectes d'investigació a tot Espanya i molts dels seus centres realitzen en aquest àmbit una feina puntera, sent pioners en diferents especialitats com cardiologia, endocrinologia, ginecologia, neurologia, oncologia, i medicina esportiva entre altres.