En relació a les declaracions del conseller Antoni Comin al programa "Els Matins" de Catalunya Ràdio, l'Hospital Universitari General de Catalunya vol manifestar que:

  • No existeix cap tipus de comunicació formal, ni oferta en ferm, per part del Departament de Salut per comprar l'Hospital Universitari General de Catalunya. Davant la inexistència d'aquesta oferta de compra plantejada pel Sr. Comín, considerem que no es pot estudiar ni analitzar una cosa que no existeix.
  • L'Hospital Universitari General de Catalunya es deu al conjunt dels seus pacients i als acords que manté amb les asseguradores i amb les entitats de les que és proveïdor, i no deixarà a milers d'usuaris sense atenció mèdica.
  • L'Hospital Universitari General de Catalunya vetlla per l'estabilitat laboral i professional del conjunt dels seus treballadors.
  • Des de l'Hospital General de Catalunya s'analitzarà qualsevol proposta que encaixi amb els punts anteriors amb la mateixa flexibilitat que sempre ha actuat. De moment, des del Departament no s'ha presentat cap proposta concreta i només s'han registrat contactes informals.