Un any més, l’Hospital Universitari General de Catalunya col·labora amb el Cros de Sant Cugat, la popular cursa esportiva que enguany celebra la seva 25ª edició, i tindrà lloc el proper diumenge 12 de novembre al Parc de la Pollancreda.

La presentació del Cros de Sant Cugat d’enguany, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom, ha estat presidida per l’alcalde de la població, Josep Maria Vallès, acompanyat de la regidora d’Esports, Núria Escamilla, el mestre Oswaldo Romero, i la vicepresidenta d’Assadega’m (Associació de Grups d'Ajuda Mútua per a la Superació de l'Ansietat i la Depressió), Sandra Marín, entitat solidària d’enguany.

Durant la roda de premsa s’han anunciat algunes novetats, com una exposició retrospectiva amb fotografies històriques de la cursa, per commemorar l’efemèride, una mostra que comptarà amb imatges del fons municipal i amb instantànies aportades pels ciutadans, així com el Mini-Cros, una nova cursa no competitiva que es farà en paral·lel destinada a infants de 2 a 5 anys, i la cursa inclusiva amb la participació d'infants amb Trastorn d’Espectre Autista.

Amb aquesta col·laboració entre l’Hospital i el Cros de Sant Cugat es reafirma i consolida el compromís i el vincle que l’Hospital manté des de fa anys amb la població. Aquesta és una mostra més de l’aposta que l’Hospital Universitari General de Catalunya fa en l’àmbit esportiu, recomanant la pràctica de l’esport a totes les edats, de manera regular i constant, i adaptada en cada persona i de la mà de professionals, per a tots els beneficis que comporta. A més, la pràctica esportiva redueix el risc de patir moltes malalties com l’obesitat, malalties cardiovasculars, diabetis, el càncer, o malalties cròniques com la hipertensió, entre d’altres.

El Cros i l’Hospital aposten per un estil de vida saludable. Les inscripcions són gratuïtes excepte en la categoria popular, que serà de 3 euros. La recaptació es destinarà a l'entitat solidària convidada d’enguany, Assadega’m (Associació de Grups d'Ajuda Mútua per a la Superació de l'Ansietat i la Depressió).

L’entrega de premis tindrà lloc el divendres 17 de novembre a partir de les 18.30 a la Plaça Barcelona de Sant Cugat.

cros fotoscros fotos


*Fotografies: Ajuntament de Sant Cugat