Avui dimecres 20 de desembre se celebra l’acte d’homenatge i reconeixement als treballadors i treballadores que compleixen 25 anys d’antiguitat a l’Hospital Universitari General de Catalunya.

Es tracta d’un esdeveniment entranyable, promogut des de la direcció general en el qual hi participen les diverses direccions, per tal d’agrair-los la feina seva feina i la fidelitat amb el General de Catalunya.

Aquest any són 25 els treballadors els que assoleixen els 25 anys, dels quals 20 són dones i 5 homes Els homenatjats pertanyen a diferents àrees i serveis de l’hospital. Com cada any infermeria és la direcció amb més personal homenatjat, amb 11 persones; la direcció mèdica reconeix a 5 doctors i un tècnic d’anatomia patològica; administració a 3; laboratori a 1; i personal de magatzem, bugaderia, neteja i recursos humans que en fan el total de 25.

Participen en l’acte el director general de l’Hospital General de Catalunya, Dr. Xavier Mate, la directora mèdica, Dra. Marta Guzmán; la directora d’infermeria, Sra.Maria Antònia Insensé; el director econòmic i financer, Sr. Román Oleart; la directora de RRHH, Sra. Montse Castilla, el director d’Health Diagnostic Catalunya, Dr. José Luis Barberà, el director de serveis generals de Catalunya, Sr. Miguel Sierra, entre d’altres.

L’acte d’homenatge tindrà lloc a la sala d’actes del HUGC a les 14:00h. L’esdeveniment està obert a tots els treballadors de l’Hospital, i tot seguit s’oferirà el tradicional aperitiu de Nadal.

Sobre Quirónsalud

Quirónsalud és el grup hospitalari més important d'Espanya i el tercer d'Europa. Està present en 13 comunitats autònomes, compta amb la tecnologia més avançada i disposa d'una oferta superior a 6.500 llits en més de 100 centres, com la Fundación Jiménez Díaz, Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, Hospital Universitari Dexeus, Ruber, Centro Médico Teknon, Hospital La Luz, Policlínica de Guipuzkoa, etc., així com amb un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional.

Treballem en la promoció de la docència (set dels nostres hospitals són universitaris) i la investigación mèdic-científica (comptem amb l'Institut d'Investigació Sanitària de la FJD, únic centre investigador privat acreditat per la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació).

Així mateix, el nostre servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l'experiència acumulada en els diferents centres, i la translació clínica de les nostres investigacions.

Actualment, Quirónsalud està desenvolupant nombrosos projectes d'investigació a tot Espanya i molts dels seus centres realitzen en aquest àmbit una feina puntera, sent pioners en diferents especialitats com cardiologia, endocrinologia, ginecologia, neurologia, oncologia, i medicina esportiva entre altres.