Amb l’objectiu d’ajudar a preservar la salut mediambiental del planeta, l’Hospital Universitari General de Catalunya posa en marxa la campanya "Paper Free" amb l’objectiu de reduir l’ús del paper en el seu compromís d’una gestió responsable pel medi ambient.

El projecte comença amb una prova pilot a la Unitat de Pediatria de l’Hospital, i l’objectiu és extrapolar-ho a la resta de Serveis i dependències. A través de la campanya el centre vol transmetre la necessitat de cuidar la salut del planeta per així poder cuidar la salut de les persones.

L’eliminació de les impressores és el primer pas de la campanya, ja que tot es realitzarà de manera digital però amb la mateixa atenció i personalització com fins ara (tot i que si hi ha algun cas en que un pacient requereixi material o documentació impresa se li facilitarà d’acord amb cada necessitat específica). També s’han habilitat diferents imatges dins de l’Hospital, amb un codi QR, des d’on els pacients poden descarregar-se l’aplicació "Mi Quirónsalud", a través de la qual poden realitzar totes les gestions referents a l’Hospital. A més les famílies trobaran tot el material informatiu dels diferents temes pediàtrics a la web de l’hospital, i tot el personal del centre atendrà els dubtes que els hi puguin sorgir en realitzar qualsevol acció online.

L’Hospital Universitari General de Catalunya, amb la seva campanya "Paper Free", inicia una etapa en la que aposta fermament per una gestió responsable del medi ambient i actuant sempre amb honestedat, transparència i visió de futur.

paper free collagepaper free collage