El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha guardonat amb els Premis a l’Excel·lència Professional 53 metges, entre ells la Dra. Montserrat Garcia Cors de l’Hospital Universitari General de Catalunya, i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional. L’acte ha tingut lloc aquest vespre a l’Auditori AXA de Barcelona.

Podeu accedir al llistat complet de premiats de l’edició 2023Este enlace se abrirá en una ventana nueva.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència. Al llarg de tots aquests anys, s’han premiat prop de 900 professionals i 45 equips.

El CoMB guardona professionals en sis àmbits diferents: medicina d’atenció hospitalària, medicina d’atenció primària, medicina d’altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

L’edició d’enguany de l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional ha estat dedicada al metge Albert Jovell, traspassat fa deu anys, i a la seva intensa tasca i contribució en favor de donar valor a l’experiència del pacient. Durant l’acte, hi han intervingut el president del CoMB, Jaume Padrós; la vicepresidenta, Elvira Bisbe, i el vicepresident, Jaume Sellarès. En representació dels guardonats ha parlat el neurocirurgià de l’Hospital de Bellvitge Andreu Gabarrós.


Foto guardonats 2023Foto guardonats 2023