El fotògraf artístic Miguel Mas, que actualment està exposant la seva obra "CÈL·LULES" a l’Hospital Universitari General de Catalunya, ha realitzat una visita guiada al Dr. Joan Izquierdo, gerent de l’Hospital i director mèdic, juntament a d’altres directius i professionals del centre. Durant la visita, Miguel Mas ha explicat el per què de cada fotografia i el significat de cada peça. L’exposició es pot visitar en el distribuïdor de radiologia i laboratori de l’Hospital fins el a mitjans de gener.

L'Hospital Universitari General de Catalunya acull aquesta exposició del fotògraf Miguel Mas, compromès a millorar l'experiència dels pacients, familiars i personal sanitari.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana l'art, la cultura en general, com una ajuda per a millorar la salut, especialment la salut mental. Escoltar música, anar a museus, tocar un instrument o dibuixar, entre d’altres activitats, poden ser un gran suport en un procés de recuperació.

L’exposició va arribar a l’Hospital Universitari General de Catalunya a través de la Fundación (H)ARTE, creada l’any 2021 de la mà de Tamara Kreisler. (H)ARTE és una organització sense ànim de lucre que vol portar l’art a hospitals, centres de salut i residències. "Totes les exposicions de la Fundación [H]ARTE estan acompanyades d’un codi QR en el que s’amplia informació sobre l’hospital, la fundació, l’artista", explica Tamara, "així com una playlist que li demanem a l’artista que prepari perquè les persones que veuen l’exposició a l’hospital puguin acompanyar la contemplació de les obres amb música". "Des de la fundació estem molt contents de col·laborar amb Quirónsalud portant art als seus centres hospitalaris per a completar així l'atenció que donen als seus pacients i al personal sanitari", explica Tamara.

Miguel Mas ha estat guardonat com Fotògraf de l’Any en els Annual Photography Awards 2022, i va obtenir el Primer Premi en el II Concurs de Fotografia Científica AMDIC el novembre del 2022.

Exposició CÈL·LULES de Miguel Mas

L'exposició "Cèl·lules" és una exploració artística i científica de la vida. A les escenes els elements es comporten com a cèl·lules reals, que es divideixen, s'expandeixen, es comuniquen... no obstant això, només són simulacions que ens desafien a mirar més enllà de l'evident.

Més informació:

https://www.miguelmasphotography.com/Este enlace se abrirá en una ventana nueva

miguel mas visita guiadamiguel mas visita guiada